Accidentul de la Ambasada Rusiei în România a făcut înconjurul planetei: ce scrie presa internațională

sursa foto: pixabay

Accidentul de la Ambasada Rusiei în România, de miercuri dimineața, a apărut și în presa internațională.

Reuters a scris că un șofer a decedat după ce a intrat cu mașina în poarta ambasadei Rusiei din București. Înregistrarea video apărută înainte de sosirea pompierilor arată partea din față a mașinii în flăcări, în timp ce bărbatul a rămas blocat în interior. Nu a fost clar dacă a fost un accident sau a fost un gest intenționat. Incidentul vine după ce, „în ultimele săptămâni, mai multe ambasade rusești din alte părți ale Europei au fost vizate de protestatari furioși din cauza invaziei din Ucraina”, scrie Reuters. România a declarat marți că va expulza 10 diplomați ruși, alăturându-se altor țări europene care au făcut acest lucru în ultimele zile, informează Mediafax.

„Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei din capitala României”, titrează US News și Arab News.

„Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina în ambasada Rusiei din București”, scrie Times Now.

Un bărbat a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei. Mașina a luat foc, iar șoferul a murit

„România: Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei din București”, titrează DW, care precizează că „autoritățile au declarat că șoferul a murit după ce a intrat cu mașina în poarta Ambasadei Rusiei” și „nu este clar dacă a fost un accident sau a fost un gest intenționat”.

Și Jerusalem Post scrie că „Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina în ambasada Rusiei din capitala României”. La fel și India Today.

Sky News titrează: „Șofer mort după ce o mașină a intrat în ambasada Rusiei” și adaugă că mașina nu a intrat totuși în incinta ambasadei. În plus, arată că în imaginile video se observă cum mașina este cuprinsă de flăcări în timp ce personalul de securitate aleargă prin zonă.

1 thought on “Accidentul de la Ambasada Rusiei în România a făcut înconjurul planetei: ce scrie presa internațională

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.