Mihai Bobonete, în doliu: ‘Drum lin și să le zdrăngăni și ălora chitara ta electrică până li s-or ridica penele pe aripi’

sursa foto: playtech.ro

Mihai Bobonete este în doliu, după ce a murit una dintre cele mai dragi persoane din viaţa sa. Este vorba despre chitaristul Andrei Cristian Vlad, „Motanu” pentru prieteni.

„Acest om mi-a fost foarte drag, mi-a fost sprijin cand bananaiam prin negura incertitudinii acum 20 de ani si a fost , fara indoiala , unul dintre cei mai destepti oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul vietii mele.
Motanu avea umor, canta dumnezeieste la chitara, stia istorie de dadea pe afara.
Intr-o seara, la Magura, pentru ca eram mai multi decat tinea casa, eu si Motanu am dormit pe prispa. Ploua frumos si picaturile care se loveau de marginea garduletului ce delimita prispa, se spargeau si ne umezeau mutrele noastre si ochi nostri inchisi. Motanu tot turuia o legenda despre Ghica, asasinat si alte alea… deodata am auzit strigate prin ploaia noptii si la cateva secunde il vedem pe Cristi Horia (Vioară) iesind din casuta din valea si tremurand pe motivul ca vazuse o fantoma la capul patului , care fantoma avea un opaiț si ii zambea periculos.
L-am calmat, am ras, am mai baut ceva si ne-am culcat linistiti dar inainte sa adormim eu i-am zis lui Motanu:
-Ba ce tampit e Vioara, cum dreacu sa vezi fantome in intuneric ma nene?
-E bine ba Bobo…
-E bine Motane? Ce draci e bine!
-E bine ba Bobo caci eu cred ca prostii vad in intuneric doar bezna iar desteptii sau oamenii care au ceva in cap, vor vedea tot timpul ceva in intuneric…

Motane sa nu te superi ca doar asta mi-a venit acum…
Drum lin si sa le zdrangani si alora chitara ta electrica pana li s-or ridica penele pe aripi!!!, a scris Bobonete pe Instagram.