Parlamentarii PSD nu vor face scut în jurul lui Adrian Chesnoiu, anchetat de DNA. Ciolacu: ‘E o decizie luată’

sursa foto: zf.ro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat luni că parlamentarii PSD vor vota pentru ridicarea imunităţii în cazul fostului ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, anchetat de DNA.

„E o decizie luată, mai ales că Adrian Chesnoiu ne-a rugat să facem acest lucru, indiferent de poziţia Comisiei juridice”, a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Chesnoiu pentru decizia de a demisiona din funcţia de ministru, arătându-se convins că acesta îşi va dovedi nevinovăţia în instanţă.

„Îl felicit pentru acest gest şi această abordare corectă. (…) Cu toţii suntem vremelnici în anumite funcţii şi trecători pe acest pământ. Adrian era un foarte bun specialist, recunoscut de către toată lumea, atât la Bruxelles, cât şi de către fermieri, agricultori. Este un moment delicat pentru Adrian, dar cu abordarea pe care a avut-o… şi sper ca lucrurile să se grăbească, să nu treneze acest dosar mai mult decât trebuie în anumite zone şi să fie trimis cât mai repede în judecată. Îşi va dovedi nevinovăţia”, a mai spus liderul PSD.