Coșmar la final pentru Mariana Ionescu-Căpitănescu. Bărbatul care o hărțuia a fost reținut de polițiști

sursa foto: youtube

Bărbatul care a hărțuit-o luni de zile pe cunoscuta cântăreață de muzică populară, Mariana Ionescu Căpitănescu, a fost reținut de polițiști.

Individul făcuse inițial o obsesie pentru solista Marcela Fota, sora Marianei Ionescu-Căpitănescu, care într-un final a reuşit să-i blocheze numărul de telefon. Căpitănescu nu a reușit să-l blocheze pentru că bărbatul o suna chiar și de 200 de ori pe zi de pe numere diferite, amenințând-o și jignind-o. Solista a declarat că într-o seară și-a închis telefonul în jurul orei 11, iar dimineață, când l-a redeschis, avea peste 700 de mesaje de la bărbat.

Acesta are 39 de ani și este din satul Bulbucata, judeţul Giurgiu.

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuinţa individului și au ridicat mai multe dispozitive electronice: laptop-uri și telefoane mobile.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărțuire, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

„În cursul zilei de ieri, poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat o percheziție domiciliară la locuinţa bărbatului din comuna Bulbucata, sat Bulbucata, judeţul Giurgiu. (…) Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză, ar fi transmis unei femei de 53 de ani, din Craiova, în perioada 20 mai – prezent, prin intermediul unei reţele de comunicare, mai multe mesaje cu conţinut vulgar, de natură a îi provoca o temere”, a transmis IPJ Dolj.