Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare despre Mădălina Manole: ‘Spunea că asupra familiei ei apasă un blestem’

sursa foto: impact.ro

Moartea Mădălinei Manole a reprezentat o lovitură grea pentru buna ei prietenă Maria Dragomiroiu, care și astăzi, la mai bine de 10 ani de la trecere în neființă a artistei, nu poate trece peste durerea provocată și se roagă în fiecare seară pentru sufletul ei. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maria Dragomiroiu a mărturisit că a avut o relație specială cu Mădălina Manole, pe care o considera sora ei mai mică, știa despre artistă că este o fire depresivă și nefericită și regretă că nu a putut să o salveze de la moarte. Ea a mai spus că Mădălina i-a dezvăluit faptul că un blestem apasă asupra familiei ei și că s-ar putea să moară de tânără.

„Ea a fost o fire depresivă, se știa că era foarte exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea simțea ceva, ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără și nimeni nu a fost lângă ea”, a povestit Maria Dragomiroiu.

De asemenea, interpreta de muzică populară a mai spus că Mădălina Manole nu i-a vorbit despre nunta ei, nu a anunțat-o că ar fi urmat să se căsătorească, semn că ceva era în neregulă. Maria Dragomiroiu regretă că nu a putut face nimic pentru a împiedica această tragedie.

„Mama era departe, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze. Eu dacă aș fi știut aș fi luat-o la mine, dar nu mi-a spus. Cu o zi înainte de nunta ei a plecat a plecat de la noi din casă la Botoșani și nu mi-a spus că este nunta ei, deci ceva era în neregulă. Dacă aș fi știut prin ce trece ea, prin stările alea, atunci aș fi acționat categoric. O simt și mă rog pentru sufletul ei, pentru că este într-un loc în care nu este bine. Mă rog ca Dumnezeu să o ierte”, a mai spus aceasta.