Nicoleta Voicu rupe tăcerea despre problemele financiare care au lovit-o: ‘În aceste vremuri tulburi…’

sursa foto: cancan.ro

Nicoleta Voicu a mărturisit într-un interviu că a avut probleme financiare în timpul pandemiei Covid-19, toate spectacolele interpretei fiind anulate.Interpreta de muzică populară a declarat că de șapte ani nu a mai fost în concediu, pentru că preferă să facă economii, în cazul în care vor urma vremuri grele și va fi în situația de a rămâne din nou fără bani.

„Cu muzica a mes bine, anul acesta, a mers mai bine de fapt pentru cam toată lumea. Eu n-am avut concedii de șapte ani și nici vara aceasta. Am preferat să-mii fac niște rezerve de bănuți, ca să nu mai fiu descoperită în aceste vremuri tulburi, am și rata asta la bancă. Mi-am satisfăcut însă micile plăceri, n-a fost să tânjesc după ceva și să nu mă răsfăț. După o perioadă grea, pe toate planurile, am decis că eu sunt cea mai importantă. Și cu sănătatea sunt bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns la un echilibru, în viața asta, la o mulțumire sufletească”, a declarat solista de muzică populară Nicoleta Voicu, potrivit ego.ro

Nicoleta Voicu a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc datorită relației amoroase pe care a avut-o cu Gheorghe Turda. Nicoleta Voicu trece printr-o perioadă tristă din viața sa! Vedeta și-a deschis sufletul în fața reporterilor de la Click!.ro și a dezvăluit ce se petrece acum cu ea.

„Tânjesc după un concediu. Nu am mai avut un concediu de șapte ani de când am divorțat. Am tânjit și vara aceasta, dar trăiesc cu speranța că la anul va fi mai bine. Viața asta m-a învățat că cea mai bună cafea este cea pe care mi-o cumpăr singură, iar acest lucru a reușit să mă determine să fiu mai chibzuită cu banii și să nu mai merg pe nisipuri mișcătoare. Am ales stabilitatea zilei de mâine și mi-am făcut câteva rezerve pentru câteva luni că nu se știe ce o să fie mâine”, a declarat Nicoleta Voicu.

De asemenea, artista a eliminat, din viața sa, și persoanele care nu îi făceau bine: „Vara aceasta am selectat și oamenii care m-au solicitat pentru diverse evenimente. Am renunțat la impresarii care mă vor pentru comercial, care nu țin cont de calitatea artistică și merg pe profitul lor financiar acolo unde primează interesul lor. Prin asta am obținut o liniște, un echilibru, un bagaj artistic profesional solid și sunt pregătită să merg la drum cu toate bagajele făcute”.