Pensiile și salariilor românilor vor crește. Ciolacu: ‘Este prima oară de la Revoluţia când bugetul va fi făcut pe programe’

sursa foto: digi24

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, că în coaliţie s-a stabilit clar că vor creşte şi salariul minim pe economie şi pensiile.

„Important este că am hotărât foarte clar că vor creşte şi salariul minim pe economie, că vor creşte şi pensiile. Sunt ferm convins, după anumite discuţii – şi nu vă ascund faptul că, chiar dacă nu am avut acele celebre coaliţii, asta nu a însemnat că împreună cu prim-ministrul şi resposnsabilii din Ministerul de Finanţe noi nu am avut întâlniri şi nu am discutat şi despre execuţia bugetară de anul acesta, discutăm şi despre următoarea rectificare bugetară şi de viitorul buget. În acest moment, este prima oară de la Revoluţia când bugetul va fi făcut pe programe, cred că este o dezvoltare şi a statului român dar şi a viitoarei Românii pe care ne-o dorim. Câte procente sunt nu am stabilit încă în coaliţie, dar sunt ferm convins că vom stabili cât mai repede acest lucru”, a spus Ciolacu.