Ciolacu spune că are aceeași abordare cu premierul în privința creșterii pensiilor: ‘Doresc totuşi să fim corecţi cu toată lumea’

sursa foto: digi24

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri, despre creşterea pensiilor, că i se pare un pic incorect să mărească o pensie de 18.000 de lei cu 2.700 de lei. El a precizat că doreşte totuşi să fie corecţi cu toată lumea, şi pentru cei cu venituri mai mari dar mai ales pentru cei cu venituri mai mici.

„La pensii am aceeaşi abordare ca domnul prim-ministru, sunt mai multe variante de lucru. Normal, reprezint un partid social-democrat, am abordarea în care doresc totuşi să fim corecţi cu toată lumea”, a spus Ciolacu.

„Mi se pare un pic incorect să măresc o pensie să spun de 18.000 de lei cu 2.700 de lei, pentru că un procent de 15% şi o pensie până în 2.000 de lei, nominal, chiar dacă este acelaşi procent, foarte puţin. E posibil să găsim şi alte surse să echilibrăm aceste lucruri. Sunt ferm convins că vom lua decizia corectă astfel încât toată lumea în acest moment să fie ajutată”, a mai spus el.