Caz revoltător la Alba! O fetiță de 9 ani ar fi fost violată de iubitul mamei și un prieten. Femeia ar fi asistat

sursa foto: playtech.ro

O fetiță de 9 ani din Alba ar fi fost violată de iubitul mamei sale și un prieten, ambii din Cluj-Napoca, iar femeia ar fi asistat la unele scene, scrie Mediafax.

Poliția Aiud a fost sesizată pe 18 noiembrie de către o femeie de 32 de ani, din Aiud, că, în perioada 2020 – 2022, în care ar fi avut o relație cu un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca și ar fi locuit la acesta, împreună cu fiica ei de 9 ani, ar fi fost agresate de către bărbat, iar fetița ar fi fost violată.

Din cercetările făcute sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud a reieșit că bărbatul ar fi agresat-o sexual pe fetiță și ar fi întreținut cu aceasta raporturi sexuale, iar mama ar fi știut și chiar ar fi asistat la unele dintre aceste scene.

Totodată, a rezultat că și un alt bărbat, cunoștință a celor doi, în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi agresat sexual și violat copila.

„Pentru obținerea de probe, la data de 22 noiembrie 2022, polițiștii din Aiud, cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat două percheziții, pe raza municipiului Cluj Napoca, iar cei doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Aiud unde au fost audiați, iar ulterior au fost reținuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală, corupere sexuală, viol și rele tratamente aplicate minorului. Măsura reținerii a fost luată și față de mama minorei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului”, informează Poliția Alba.

Cele 3 persoane reținute au fost prezentate miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, iar ulterior Judecătoria Aiud a dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv.