Prima doamnă a Ucrainei nu și-a mai văzut soțul de o lună: ‘Ne-a fost interzis’

sursa foto: thelist.com

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zalenska, și soțul acesteia, Volodimir Zelenski, nu s-au mai văzut de mai bine de o lună. Olena Zelenska a explicat că președintele a rămas la biroul său, iar ei și copiilor le-a fost interzis să stea acolo.

Olena Zelenska a oferit un interviu pentru CNN, în care a vorbit despre cum arată viața în țara bombardată de rachetele rusești în aceste zile. Printre multe alte lucruri, ea a fost întrebată dacă a reușit să-și vadă soțul de la începutul conflictului militar.

Răspunsul ei a fost surprinzător. De mai bine de o lună nu a reușit să-și vadă partenerul de viață: „Volodimir și echipa sa locuiesc, de fapt, în biroul președintelui. Din cauza pericolului, ne-a fost interzis, mie și copiilor mei, să rămânem acolo. Așadar, de mai bine de o lună comunicăm doar telefonic”.

Întrebată de ce a rămas în Ucraina, deşi este a doua ţintă a forţelor ruseşti, după soţul ei, Olena Zekenska a declarat: „Dacă te uiţi cu atenţie, devine clar că fiecare ucrainean este o ţintă pentru ruşi: Fiecare femeie, fiecare copil. Cei care au murit zilele trecute din cauza unei rachete ruseşti [în timp ce] încercau să se evacueze din Kramatorsk nu erau membri ai familiei prezidenţiale, erau doar ucraineni. Aşadar, ţinta numărul unu pentru inamic suntem noi toţi”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.