Nicușor Dan, replică acidă pentru Marcel Ciolacu: ‘Banii s-au dus pe târguri și alte pomeni, în mandatul Gabrielei Firea’

sursa foto: digi24

Primarul Capitalei Nicușor Dan i-a dat replica lui Marcel Ciolacu, după ce președintele PSD i-a cerut demisia din funcția de primar al Capitalei.

„Nu avem bani să schimbăm linoleumul din autobuze, troleibuze și tramvaie, pentru că banii s-au dus pe târguri și alte pomeni, în mandatul Gabrielei Firea”, a spus Nicușor Dan la RFI.

„Domnul Ciolacu trebuia să reacționeze în momentul în care în cei 12 ani de administrație PSD la Primăria Capitalei s-au produs toate nenorocirile în ceea ce privește partea financiară și partea de infrastructură, pentru că primarul PSD Firea a lăsat gaura de trei miliarde de lei, primarul PSD Oprescu a distrus sistemul de termoficare și ceea ce facem noi cu resursele limitate pe care le avem este să încercăm să reparăm toată ac eastă situație moștenită”, a adăugat primarul Capitalei.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut primarului Capitalei, Nicușor Dan să demisioneze. Scapă bucureștenii, scapă și domnia sa, a spus Ciolacu.

Reacția social-democratului a apărut după ce Dan a spus că ANPC este noua bâtă a PSD în București deoarece încearcă să blocheze transportul în comun.