Primele măsuri din pachetul de sprijin pentru populație, adoptate de Parlament. Ciolacu răspunde criticilor

sursa foto: europa fm

Parlamentul a adoptat primele două măsuri din pachetul ”Sprijin pentru România”, anunță liderul PSD, Marcel Ciolacu. El precizează că Legislativul a dublat valoarea normei de hrană în spitale la 22 lei/zi și a majorat la 3.000 de lei salariul minim în agricultură și industria alimentară.

„Astăzi (miercuri – n.r.), Parlamentul a adoptat primele două măsuri din pachetul ! Am dublat valoarea normei de hrană în spitale la 22 lei/zi și am majorat la 3.000 de lei salariul minim în agricultură și industria alimentară. Ambele măsuri vor intra în vigoare de la 1 iunie. Toate măsurile din acest pachet economic și social vor fi aplicate exact cum au fost anunțate. Românii, agricultura și economia românească au nevoie de soluții și de sprijin pentru a trece cu bine peste această criză, nu de contre politice”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El are un mesaj și pentru cei care au criticat programul „Sprijin pentru România”.

„Iar celor care au atacat sau criticat acest program, le reamintesc că nu au fost în stare să prezinte nicio soluție alternativă. Doar au criticat Guvernul, dar nu au propus nimic în loc. PS: Miniștrii USR ai Sănătății au găsit 780 de milioane de euro pentru a cumpăra zeci de milioane de doze de vaccin, cu mult peste necesar, însă nu au găsit resurse să asigure o masă decentă pacienților din spitale. Rușine!! De asta trebuie să rămână în opoziție”, conchide Ciolacu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.