Viorica Dăncilă, la #SubiectulZilei: „Dacă românii o duceau mai bine, atunci cu siguranță drumul meu era în afara politicii”

Fostul premier Viorica Dăncilă a explicat aseară, în exclusivitate la Etno, în emisiunea #SubiectulZilei, cu Alina Eftimie, de ce a ales să revină în politică.

„Dacă ne uităm la situația actuală, în care economia este prăbușită, românii se confruntă cu foamete, sărăcie, cu frigul, toate acestea m-au făcut să revin în politică. Dacă românii o duceau mai bine, atunci cu siguranță drumul meu era în afara politicii. Cred în România și cred în români, de aceea m-am și întors în politică. Dacă doar stăm și privim de pe margine, nu se va schimba nimic. Sper ca pasul făcut de mine să fie urmat de cât mai mulți români, pentru că trebuie să ne implicăm cu toții dacă vrem să schimbăm ceva în România. Știu că vor veni alte atacuri, știu că de fiecare dată vor ataca orice, dar sunt o fire puternică, sunt perseverentă și voi merge înainte. Nu mă vor opri din drumul pe care îl văd eu acum pentru partidul în care m-am înscris și pentru mine personal”, a declarat Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.