Vor merge sau nu Florin Cîțu și Marcel Ciolacu la Kiev?

sursa foto: rfi.ro

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a declarat marţi că va efectua o vizită la Kiev, aşa cum a anunţat anterior, menţionând că aceasta va avea loc „la un moment dat”.

„Ştiţi foarte bine că este în lucru o vizită pentru Kiev şi, aşa cum am spus şi acum o săptămână, vă spun şi acum, vă vom da detaliile atunci când le avem, este o vizită care va fi la un moment dat”, a declarat Cîţu.

Președinții Senatului și Camerei Deputaților, Florin Cîțu și Marcel Ciolacu, au anunțat că vor vizita Kievului, la invitația președintelui Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanchuk.

„Pe data de 27 aprilie va avea loc la Kiev vizita președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Va fi o vizită desfășurată preponderent în teren, care va cuprinde mai multe zone afectate de război, inclusiv zone în care armata rusă a comis atrocități. Scopul acestei vizite este legat de rolul pe care țara noastră îl va avea în viitorul plan de reconstrucție a Ucrainei după război. De asemenea, în acest moment discutăm despre un posibil discurs al președintelui Ciolacu în Rada Supremă ucraineană”, anunța Camera Deputaților pe 13 aprilie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.