Pregătiți-vă să fiți surprinși…Brândușa Novac, supranumită ‘Zâna Circului’, vine cu două noi lovituri de forță

sursa foto: ziuanews.ro

După excepționalul spectacol „Regatul Cascadelor”, prezentat publicului bucureștean înaintea pandemiei Covid-19, Brândușa Novac, supranumită „Zâna Circului”, vine simultan cu două noi lovituri de forță. Iată, mai jos, câteva detalii.

Ora 17.30 vă întâmpină, pe 24 noiembrie, la Teatrul Național “I.L.Caragiale” București cu avanpremiera spectacolului „FEMEIA TE RIDICĂ, FEMEIA TE COBOARĂ”, de departe cea mai extravaganta si mai speciala comedie muzicala, scrie corectnews.com

O acțiune plină de haz si surprize, se petrece pe holurile unui spital, în care interacționează o senatoare, un prefect și un primar.

Suspansul și scenele pasionale se petrec ba la bal, ba la spital. Agitația și intriga de pe holurile spitalului alunecă treptat spre cabinetele doctorilor, care apoi fac un salt în timp pe Broadway.

Personajele politice sunt: Manuela Hărăbor, Tomi Cristin, Ovidiu Popa

Doctorii si asistentele sunt: Raluca Guslicov, Joli Bartha, Evelyn, Rebecca și Cristian Marinof.

Cu o distributie remarcabila formata din actori și cântăreți îndrăgiți de public, spectacolul este deja in varful ierarhiei artistice. Numai ca, valorile artistice nu se opresc la ei, ci continuă cu Ewelyn si Cristian Marinof, premiați cu “Clovnul de Aur” la Festivalul International de Circ de la Monte Carlo și alte festivaluri internaționale de prestigiu din lume

Succesul asigurat de talentul întregii distribuții, de miile de ore de studiu și de munca în acesta echipa, fac din spectacol a fi unul de exceptie.

Nu este ușor sa faci comedie de bună calitate și totodată să cânți, să dansezi, sau să faci acrobații aeriene cu dezinvoltură, cu eleganță și profesionalism. Acesta este motivul pentru care selecția artiștilor a presupus un proces riguros. Este o montare deosebit de eleganta, de savuroasa si de atragatoare, în care performanțele artistice sunt într-o simbioză perfectă creată de scenarista, coregrafa si regizoarea Brindusa Novac.

Sinergia teatrului, a muzicii, a dansului si a acrobației realizată de crema artiștilor profesionisti, face ca publicul acestei minunate bijuterii artistice sa fie unul iubitor al artei si demn de o adevarata reprezentatie de clasă.

Titanii teatrului romanesc, ai muzicii si ai artei acrobatice va invita la “Femeia te ridica, femeia te coboara”, cel mai dorit, apreciat si aplaudat spectacol! Aici apare și fiica sotilor Marinof, Rebecca. Aceasta tocmai a castigat argintul la Campionatul Mondial de Pole si Aerial Sports, categoria Artistic Hoop, duble 18+ de la Lausanne din Elvetia. Adica numar aerian pe cerc. Cu un număr de cerc apare și în acest spectacol, pe lângă cântat, dansat și actorie. Am mai văzut-o și în Regatul cascadelor, în rolul de prințesă, când a evoluat și la cerc aerian.

De asemenea, “UN CAPRICORN SUB STELE” vă primește în atmosfera terasei unei vile elegante de pe malul mării, pe 24 noiembrie, la ora 20.00 la Teatrul Național “I.L.Caragiale” București.

Tragicomedia care se desfasoara pe acest fundal ilustrează proverbul unde dai și unde crapă. Momentele cheie ale acestei succesiuni de încurcături sunt legate între ele prin interpretările vocale și la pian remarcabile ale Mariei Buză și Lianei Lungu, cât și a replicilor savuroase ale lui Andrei Duban.

Încurcăturile se țin lanț, aburii alcoolului plutesc în atmosfera veselă a pieselor muzicale consacrate. Profesorul universitar este inchiriat pentru servicii amoroase, nici de cum pentru pregătirea lui profesională, sau munca ingrată de frizer de câini pe care a îmbrățișat-o să-și rotunjească veniturile.

Rolurile sunt dificile și complexe, o adevarată provocare care se poate transforma în încantare!

„Un Capricorn sub stele”, este un spectacol creat de Brîndușa Novac, după un text de Alexandr Galin, în care viata aluneca pe valurile pasiunii , iar spectatorii sunt purtati de personaje intr-o comedie geniala, efervescenta si eleganta.