Tânără găsită fără suflare pe un câmp din Teleorman. Pe cine acuză familia Alinei de crimă

sursa foto: romaniatv.net

O tânără în vârstă de 22 de ani a fost găsită moartă, având semne de violenţă pe corp, pe un câmp dintre localităţile Frumoasa şi Bragadiru, în judeţul Teleorman. Este posibil ca tânăra să fi fost răpită din faţa blocului în care locuia şi apoi ucisă de fostul iubit.

Tânărul şi-a pierdut şi el viaţa, într-un accident de maşină, aproape de locul crimei.

În acelaşi timp, tatăl tinerei face declaraţii şocante care ar putea face lumină în tot acest mister. Acesta spune că tânărul mort în accident i-ar fi urmărit fata, zile întregi.

Trei zile la rând ar fi pândit-o fostul iubit pe tânără, în faţa blocului, susţine tatăl fetei. O aştepta mereu în faţa blocului.

În ziua crimei, ori a plecat în grabă, ori ar fi fost răpită. Anchetatorii i-au găsit în maşina parcată lângă bloc ţigările, cheile de la casă şi rucsacul.

Trupul ei a fost găsit pe un câmp din comuna Frumoasa şi ar fi fost înjunghiată. Cel care a descoperit cadavrul este actualul iubit, scrie observatornews.ro.

Acesta îi instalase o aplicaţie pe telefon, prin care putea să afle oricând unde se află tânăra.

Anchetatorii merg pe varianta că ucigaşul ar fi fostul iubit. După crimă, acesta ar fi fugit şi ar fi intrat cu maşina, intenţionat, într-un copac.

Mobilul crimei ar fi gelozia. Bărbatul de 25 de ani nu ar fi putut accepta ideea că fata s-ar fi îndrăgostit de un alt bărbat. O teroriza cu telefoane şi o urmărea fără încetare.