Câţi bani cere Sofia Vicoveanca la o nuntă: ‘Nu este o chestie de fală’

sursa foto: captura Etno Tv

De-a lungul timpului, s-a tot vorbit despre Sofia Vicoveanca că ar cere sume uriașe la evenimentele private, însă nu este chiar așa. De fiecare dată când este chemată să cânte la evenimentele private, cântăreața de muzică populară vorbește cu persoanele interesate despre cât sunt dispuse să ofere şi apoi ajung la o înţelegere.

„Bravo, cine-s ăia cu 1.200-1.500 de euro, pentru o nuntă? Ăștia noi, poate, care au apărut acum din găoace. Nimic nu-i adevărat, mai puțini bani primim. Cine mă invită întreb: ‘Cât dați dumneavoastră?’, ca să văd în ce pătrățică mă bagă și mai discutăm.

Cine are nevoie de mine mă sună și vorbim în particular, nu este o chestie de fală. Probabil sunt și din ăștia care te invită să-și ia partea lor, nici măcar impresari nu sunt, doar pentru că dau un telefon. Am evenimente, vara aceasta, sunt invitată în mai multe locuri.

Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli. Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât. O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a declarat Sofia Vicoveanca, pentru Ego.ro.