Culisele bătăii dintre Prodanca și Reghe. Acuzații de fraudă, amenințări cu moartea, gelozie și ochi învinețiți

sursa colaj foto:botosaneanul.ro

Scandal ca la ușa cortului, în pragul nopții, în cartierul bogaților din Snagov. Antrenorul Laurențiu Reghecampf s-a dus la casa pe care o deține împreună cu încă soția sa, Ana Maria Prodan, ca să-și ia fiul, pe Bebeto, la botezul copilului pe care-l are cu iubita, Corina Caciuc. Era nervos pentru că își petrecuse după amiaza la audieri într-un dosar în care soția îl acuza că a furat bunurile comune ale familiei, venite din Dubai, în două containere uriașe, în Portul Constanța.

”El a fost chemat, probabil, în primele procese pe care le avem. Mă rog de el de doi ani să încheiem toate procesele și el refuză sistematic. Acum e cazul cu containerele. Nu au mai ajuns acasă, au ajuns la prietenii lui. În containerele acelea era toată munca noastră din Dubai.

Când am plecat de acolo, tot ce am avut am depozitat în două containere din acelea uriașe și le-am trimis în România. Iar el le-a schimbat destinația. Sunt ascunse de doi ani de zile. Vreau să închid coșmarul acesta pentru că deja îmi vine să vomit”, a declarat impresara pentru fanatik.ro.

Reghecampf ar fi fost de asemenea nervos pentru că Prodan ar fi trimis sute de mesaje denigratoare invitaților la botezul copilului nou născut: în mesaje, soția spunea despre antrenor că ar fi falit, bețiv și că nu și-a luat nici măcar bacalaureatul.

La rândul său, și impresara era furioasă din cauza botezului copilului Corinei Caciuc, la care vor merge mulți dintre prietenii comuni ai fostului cuplu Prodan-Reghecampf, dar și pentru că instanța a stabilit că antrenorul îi va plăti o pensie alimentară de doar 2 000 de euro pentru Bebeto. După ce Reghecampf i-a spus că actuala iubită, Corina, e de 10 ori mai bună decât ea, Ana Maria a luat foc. Nu se știe care dintre ei a sărit primul la bătaie, cert e că urmele de pe fața antrenorului sunt mai vizibile, acesta ajungând și la spital, probabil pentru a obține un certificat medico-legal.

Ana Maria susține că bărbatul pe care-l numea până de curând „soarele meu” a târât-o de păr, a amenințat-o cu moartea, a intrat în casă prin efracție, nefiind prima oară când ar face asta, și i-a luat la bătaie șoferul. De asemenea, susține că Reghecampf era într-o stare avansată de ebrietate. Reghecampf nu spune, deocamdată, nimic, dar are ochii vineți și două dosare penale: unul pentru agresiune împotriva soției, altul pentru agresiune împotriva șoferului soției. Și Ana Maria Prodan are un dosar penal pentru că și-ar fi agresat soțul. Ea declară însă că a fost în legitimă apărare. Scandalul dintre cei doi a continuat și la secția de poliție din Snagov, unde a fost chemată și o ambulanță. Ambii au primit ordine de restricție provizorii așa că o perioadă nu se vor mai putea apropia unul de altul.

„Dacă se întâmpla lucrul acesta când am făcut prima plângere că ne temem pentru viața noastră, nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ține pe picioare. Poliția nu vrea să ia probe de sânge, nu vrea nimeni să facă nimic, toată lumea se uită și zâmbește că noi locuim în Snagov și suntem celebrități, și acum, același polițist care acum câteva luni mi-a luat mie declarație când, la fel, a venit peste noi în casă, la fel a venit în stare de ebrietate cum este și acum, îl veți vedea cum arată. Nu se poate să stăm să ne omoare în casă și să vină poliția și să își dea seama pe urmă că au greșit că nu au luat prima dată măsuri”, a spus Ana Maria Prodan.

Întrebată de la ce a pornit scandalul, aceasta a spus: „Nu a pornit de la nimic. Îl veți vedea cum este, a început să înjure, mi-a înjurat finul, a dat în fin, că îl omoară, ne amenință cu moartea pe toți că el e Laurențiu Reghecampf, că mă bagă la pușcărie, că cel mai bun prieten al lui, domnul Budeanu mă face zob în presă, mă amenință cu filme, nu știu ce filme are, a înregistrat fetele în casă. Gata, s-a terminat. Am tăcut, am zis că suntem persoane publice, suntem exemplu, copilul meu suferă. Te rog, domnule Laurențiu Reghecampf, de un an de zile te rog să divorțezi, ai o nouă familie, ai o nouă viață, ai copii, haide să rămânem amici și dacă vreodată vrei să îți vezi copilul ești binevenit. A venit astăzi după atâtea luni de zile și l-a amenințat că îl ia cu forța, ne-a făcut în toate felurile”.

 

 

1 thought on “Culisele bătăii dintre Prodanca și Reghe. Acuzații de fraudă, amenințări cu moartea, gelozie și ochi învinețiți

Comments are closed.