De ce a ajuns Alexandru Arșinel la căminul de bătrâni? Fiul său a făcut anunțul: ‘Anumiți revoluționari l-au luat în vizor’

sursa foto: bzi

Cristian Arșinel, fiul lui Alexandru Arșinel, a confirmat că marele actor, în vârstă de 83 de ani, a fost internat într-un centru specializat în probleme locomotorii. Acolo, actorul se află sub atenta supraveghere a personalului calificat. Fiul cel mic al actorului ne-a declarat că preferă să păstreze discreția în ceea ce privește starea de sănătate a tatălui său, după ce a observat că  ”anumiți revoluționari” i-au luat tatăl în vizor, de când acesta nu a mai avut apariții publice.

„Am decis că este mai bine așa (n.r. să fie spitalizat), dar nu mai vreau să comentez. Am mai comentat și în alte dăți și observ că lumea este rea. Și nu mai vreau să dau și alte motive de a fi comentat. Observ că, de câteva luni, de când tata nu a mai ieșit public, anumiți revoluționari l-au luat în vizor. Și au început să dea în el, chiar dacă el nu a mai deranjat pe nimeni”, a declarat, pentru FANATIK, Cristian Arșinel.