Din prietene la cataramă, au ajuns la cuțite: Maria Dragomiroiu îi cere Elenei Merișoreanu să nu o mai înjure

sursa: suceavanews

Au fost prietene apropiate ani de zile, au mers împreună în zeci de turnee, au plâns una pe umărul alteia în momentele dificile. Și, totuși, de aproape 3 ani, două mari vedete ale cântecului popular nu se mai pot suporta și nici nu se pot abține să se atace reciproc. Scandalul a pornit în 2019, când Elena Merișoreanu i-a bătut obrazul Mariei Dragomiroiu să nu se mai plângă de pensia mică. La momentul respectiv, Maria Dragomiroiu declara că primește o pensie de doar 1200 de lei.

„Știu că Maria Dragomiroiu e o mare vedetă, o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică, dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu am peste 30 de ani de muncă la Rapsodia Română. Noi avem turnee grele. Când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul„, a replicat Elena Merișoreanu la Agentul VIP.

De atunci, cele două mari artiste nu au reușit să se împace. De curând, Maria Dragomiroiu i-a transmis, la Kanal D, un mesaj fostei sale prietene:

„O rog frumos să nu mă mai înjure , că am făcut aproape 2.000 lei pensie. Și cu indemnizație, aproape 2.700 lei. Așa că am cu ce să trăiesc, lăsați-mă. Glumesc. Dar eu nu trăiesc din asta. Am avut grijă de bătrânețile mele”, a spus Maria Dragomiroiu. Mai rău, a acuzat-o pe Merișoreanu că minte:

„ Minciuna este o boală, sunt oameni care mint și în jurul unei minciuni fac o poveste. Îmi pare foarte rău, eu chiar am apreciat-o și a fost la nunta mea, la cununia mea civilă, pentru că era împreună cu soțul dumneaei, domnu Croitoru, un om excepțional, mai ales că stă acolo lângă mine, suntem din sate învecinate, la Vâlcea, și mi-a dat cei mai mulți bani pe masă…”, a declarat Maria Dragomiroiu.

Răspunsul Elenei Merișoreanu nu s-a lăsat mult așteptat: „E obsedată să apară la televizor. Nu va fi în veci ca Maria Ciobanu sau Irina Loghin, două mari artiste cu adevărat. Dacă asta e părerea ei, că sunt mincinoasă, să fie sănătoasă. Boala e la ea, că mereu vrea să apară, eu nu sunt bolnavă de minciună. Eu am primit-o la mine în casă când îi era greu, când s-a despărțit de soțul ei. Eu am primit-o cu brațele deschise, dar nu regret, să știți. La mine în casă i-a cunoscut pe nașii lor”, a precizat artista.