Elena Merișoreanu a dezvăluit ce părere și-a făcut despre partenera lui Reghecampf, după ce a întâlnit-o la un eveniment

sursa foto: antena3.ro

Elena Merișoreanu o cunoaște pe Anamaria Prodan încă de când s-a născut, fiind la acea vreme cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan. Recent, Elena Merișoreanu a cunoscut-o și pe actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc. Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri, la Antena Stars, ce părere și-a făcut despre despre Corina Caciuc, cea din cauza căreia a avut loc separarea dintre Reghe și Prodan.

„Ne-am întâlnit la un eveniment extraordinar de frumos și ne-am nimerit la aceeași masă, nu eram numai eu. Pe Laurențiu l-am cunoscut în casa regretatei Ionela Prodan cu Anamaria, ne vedeam la evenimente, la zile deosebite. Ultima dată m-am văzut cu el la înmormântarea fostei soacre”, a povestit artista.

Cântăreața de muzică populară a mai spus că iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, i-a lăsat o impresie foarte bună, însă a avut un gol în stomac când a stat cu aceștia la aceeași masă.

„Ne-am făcut poze, am mai schimbat vorbe. La un moment dat s-au ridicat și zic: „Plecați?”, iar ea a spus: „Da, plecăm pentru că trebuie să alăptez”. Mi s-a părut o femeie normală, nu am nimic de comentat și nici nu m-aș putea băga în familia nimănui. De ce să nu recunosc, m-ar bate Dumnezeu, e o fată tânără, de ambiție ok, e chiar frumoasă, dar mi-au trecut așa fiori prin suflet când știu că a fost căsătorit cu fiica celei mai bune prietene ale mele”, a completat ea.