Gheorghe Turda, despre ultimele luni din viața lui Alexandru Arșinel: ‘Îi învoca pe cei răi’

sursa foto: bzi brasov

Gheorghe Turda l-a condus duminică pe ultimul drum pe actorul Alexandru Arșinel.  Cântărețul a dezvăluit că actorul a avut foarte mult de suferit din cauza oamenilor răi.

„La ședințele la care ne întâlneam, invoca lumea rea. A suferit foarte mult din acest punct de vedere pentru că oamenii au calități și au foarte multe răutăți”, a spus Gheorghe Turda pentru cancan.ro. 

În ciuda greutăților prin care a trecut de-a lungul vieții, Gheorghe Turda și-a amintit că Arșinel era sufletul echipei și își înveselea colegii de scenă.

Alexandru Arşinel a murit. Viața marelui actor

„Am vorbit cu el cu trei luni înainte. Am glumit, am fost la o activitate profesională, era mereu cu zâmbetul pe buze și ne făcea pe toți să râdem din orice. (…) (Alexandru Arșinel a însemnat, n.r.) un exemplu de corectitudine, de bunătate și de veselie. Ne făcea întotdeauna să râdem din orice.

Țin minte că în cele două turnee din 2001 și 2002, întotdeauna făcea glumițe în autobuzul care ne transporta. Stela, Dumnezeu să o ierte, îl mai potolea: «Hai măi, Sandule!»”, a spus Gheorghe Turda.