La un an de la moartea mamei sale, Corneliu Botgros face mărturisiri dureroase! L-a iertat Lidia Bejenaru pe Nicolae Botgros înainte să se stingă din viață?

sursa foto: impact.ro

La mai bine de un an de la moartea Lidiei Bejenaru, fiul artistei, Corneliu Botgros a făcut mărturisiri cutremurătoare. Acesta nu știe dacă mama sa l-a iertat pe Nicolae Botgros pentru faptul că a avut o relație extraconjugală cu interpreta Anișoara Dabija, în urma căreia a rezultat un copil.

”Din fericire sau nefericire, noi nu ne-am putut lua rămas bun de la ea. Nu știu dacă aș fi putut să fac asta. După a treia intervenție chirurgicală nu și-a revenit, a stat o săptămână la reanimare, inconștientă, și ne uitam la ea ca la o piesa de mausoleu. Mie îmi pare rău ca nu am scris o piesa pentru mama, nu am reușit.”, a spus Corneliu Botgros.

În cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune din Republica Moldova, dirijorul a dezvăluit faptul că nu știe dacă Lidia Bejenarul l-a iertat sau nu pe Nicolae Botgros pentru relația extraconjugală pe care a avut-o cu interpreta Anișoara Dabija, în urma căreia a rezultat un copil.

”Tare aș vrea să fie așa! Mi-aș fi dorit ca înainte să fi plecat, poate l-a iertat. Dar nu știu dacă e așa. Am avut mai multe discuții cu ea, i-a fost foarte greu, am fost sprijinul ei. Mi s-a părut puțin slabă moral, ceda foarte des, am zis ca nu se poate așa, trebuie să te stăpânești, să ai forță. A găsit ea până la urmă echilibrul, dar o rană o lipești, o coși, dar cicatricea nu-și mai revine niciodată. Tare mi-ar fi plăcut dacă, totuși, l-a iertat… dar asta nu pot ști”, a declarat Corneliu Botgros.

Artistul a mai vorbit și despre afecțiunea de care suferea regretata sa mamă, boală pe care acesta o asociază cu suferințele sufletului.

”Cel mai important e să ierți! Nu poți să duci pică și ură pe un om, pe anumite lucruri, răutatea se acumulează în suflet. Cancerul este boala sufletului negru și a energiei negative”, a mai spus Corneliu Botgros.