Maria Ciobanu se întoarce în România. Ionuț Dolănescu dezvăluie care este starea de sănătate a faimoasei cântărețe

sursa foto: capital.ro

Maria Ciobanu a luat decizia de a se reîntoarce în România. Celebrul artist Ionuț Dolănescu a dezvăluit faptul că aceasta urmează să vină peste o lună în România, unde trebuie să participe la un eveniment în familie. Artistul a dezvăluit că mama lui se simte foarte bine, chiar dacă nu mai cântă.

„Mama e în America, probabil în luna august va veni în țară, să fie prezentă la un eveniment din familie, la o nuntă în Sibiu. Nu mai cântă, dar mulțumim bunului Dumnezeu că la 85 de ani e sănătoasă, e lucidă”, a spus Ionuț Dolănescu, potrivit Impact.

Mai mult, fiul regretatului artist Ion Dolănescu a dezvăluit faptul că, în sfârșit, s-a apucat de renovat casa în care a locuit tatăl lui, după o luptă grea de obținere a autorizațiilor. Acesta nu ascunde faptul că lucrarea pe care o are de făcut acolo este extrem de costisitoare, însă artistul, împreună cu familia sa, plănuiește să locuiască în casa din Caimatei.

„Casa din Caimatei e în plină renovare. Fiind o zonă protejată, autorizația de construcție mi-a ieșit foarte greu. Vreau să mai fac o mansardă locuibilă, din podul existent. A trebuit să dăm totul jos până la cărămidă, să retencuim. Intenționăm să locuim acolo, când o vom termina, dar va mai dura cel puțin până la anul. E o lucrare mare și foarte costisitoare. E mai complicat, la prețurile de acum, mai ales că o renovăm de la zero”, a mai declarat acesta pentru sursa citată.