Nunta anului: se mărită Dana Budeanu. Alesul este fiul lui Viorel Hrebenciuc

sursa foto: Facebook

Controversata creatoare de modă Dana Budeanu, cunoscută în ultimii ani pentru opiniile sale politice tăioase, a decis să se mărite pentru a doua oară, susțin cei de la playtech.ro. Partenerul ei de câțiva ani este Andrei, fiul politicianului Viorel Hrebenciuc, eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava în această vară. Viorel Hrebenciuc fusese condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul Giga TV.

Nunta Danei Budeanu va avea loc, susține sursa citată, într-o locație exclusivistă departe de România, undeva pe Coasta De Azur. Va fi o nuntă restrânsă, la care vor participa doar 40 de persoane, iar creatoarea de modă s-a ocupat personal de toate detaliile organizării evenimentului. Și-a pregătit, desigur, și rochia, care va fi una scurtă și atipică. Invitații vor afla locația exactă cu doar câteva zile înainte de petrecere.

Viitorul soț al Danei Budeanu, Andrei Hrebenciuc, are 38 de ani și a mai fost căsătorit cu Irina Noapteș, fiica fostului director al Căilor Ferate Române. El a avut o relație și cu Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Și Andrei Hrebenciuc a fost condamnat la doi ani de închisoare, dar cu suspendare, într-un dosar în care era acuzat de complicitate la trafic de influență.

Acum un an, Dana Budeanu a fost pozată purtând un inel masiv cu diamante despre care s-a presupus că ar fi inelul de logodnă oferit de Andrei Hrebenciuc. Una din replicile pe care ea le folosește adesea este: I don’t date, I marry! (eu nu merg la întâlniri, eu mă căsătoresc).