Nuntă mare în familia lui Gheorghe Turda cu 700 de invitați și trei orchestre muzicale: ‘Toate tradițiile se respectă’

sursa foto: bzi brasov

Gheorghe Turda se pregătește pentru un eveniment extrem de important în familia sa, nunta nepotului. În cadrul unui interviu, cântărețul a spus cum se va desfășura totul, dar și ce tradiții vor respecta.

„Se însoară nepotul meu de la Săpânța, băiatul lui Anuța, sora mea. Ioan Pop până de curând a lucrat în Franța, de ani și ani de zile… Nu pentru că n-a avut timp, nu a făcut nunta, dar acum i-a venit sorocul.

Evenimentul va fi deosebit de interesant, va fi o nuntă cu 700 de invitați. S-a lucrat până la acest moment pentru buna organizare a nunții. Voi avea mulți musafiri de la București și din toată țara’, a declarat, pentru FANATIK, Gheorghe Turda.

Evenimentul va avea loc în data de 15 august, iar peste 700 de persoane sunt așteptate să petreacă alături de miri.

„E mic numărul. La noi se fac nunți de la 700 de persoane în sus. Toate tradițiile se respectă la noi. Și cele cu Steagul. Pe mine m-au pus într-o postură destul de delicată, să găsesc un ceteraș din Maramureș, care să le cânte la Steag.

Acum e foarte greu să găsești copii talentați și apreciați. Pentru că muzica a evoluat în detrimentul autenticului, au devenit mai puțin pretențioși. Nu aveam ceteraș la steag, dar am găsit”, afirmă Gheorghe Turda, potrivit sursei citate anterior.

Petrecerea de după va avea loc la un restaurant select din Sighetul Marmației, iar trei orchestre muzicale vor întreține atmosfera.

„Ghiță Turda îi invită cu drag pe toți cei care mă cunosc ca artist, ca prieten, pe cei care îmi cunosc vocea și repertoriul. Vă invit pe toți să petreceți la o nuntă maramureșeană de excepție.

Am trei orchestre, inclusiv o artistă mare de muzică ușoară de la București, nu spun numele să fie surpriză și, bineînțeles, cea mai importantă orchestră va fi a lui Petrică Giurgi și Florentina Giurgi din Baia Mare”, a mai spus interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda.