Scandal între folcloriste! Marcela Fota, atacată că are iubit de 23 de ani

sursa foto: wowbiz

Scandal în show-biz după ce Marcela Fota, cântareața greu încercată de soartă care a rămas văduvă acum doi ani, a declarat ca și-a făcut un nou iubit! Daniela Ploia, care activează tot în industria muzicală, este de părere că relația Marcelei cu tinerelul nu e nici pe departe etică.

„Personal nu o judec, acuz, ci sunt dezamăgită că e totuși mamă și dacă e cum susțineți voi că are iubit așa tânăr nu dă bine pentru copilul ei de doar 13 ani, pentru fanii ei(eu nu sunt fană), pentru mine mi se pare că nu-i etic. Mă pun în locul mamei iubitului ei chiar dacă nu sunt mamă!

Te cam doare copilul de 20 și de ani să fie cu una de vârsta ei. Și eu ca și alții mi-am exprimat părerea pur personală, care nu are de ce să o afecteze pe ea”, a comentat Daniela Ploia despre relația Marcelei Fota, potrivit click.ro.

Cu cine se iubește Marcela Fota?

Marcela Fota a anunțat că și-a refăcut viața la 45 de ani, după ce în urmă cu doi ani și-a pierdut fulgerător soțul, care a decedat în urma unui infarct subit.

Cântareața și-a găsit însă, recent, alinarea în brațele unui bărbat, Alex T., cu 22 de ani mai tânăr decât ea, fiu al unor cunoscuți oameni de afaceri din Craiova.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a spus Marcela Fota, la Antena Stars.

Marcela Fota s-a căsătorit în 2019 cu Minel Păpăroiu. După 13 ani de relație, în 2020, în perioada Crăciunului, bărbatul alături de care solista are un băiețel, pe David (13 ani), înceta fulgerător din viață în urma infarct, chiar în timp se ce afla într-un centru de copiat acte din Craiova, la doar 47 de ani.