Sora lui Petrică Mâţu Stoian s-a dezlănțuit: ‘Pe Guşman să nu-l văd, Enceanu a vorbit urât!’

sursa foto: hotnews.ro

Maria Tarchilă, sora lui Petrică Mâţu Stoian, i-a atacat dur pe Constantin Enceanu și Doru Gușman. Cei doi nu vor fi chemaţi la parastul de un an al regretatului artist. Maria Tărchilă va organiza un parastas la Isverna, unde se află casa parintească a regretatului artist, iar Doru Guşman vrea să facă un altul la Craiova.

„O să organizăm pomana la țară, la noi. La Isverna vrem să facem pomana pentru Petrică, nu vom face la Craiova. La Craiova vom merge doar să pomenim, la cimitir, cu o zi înainte de a merge la țară. Facem pomana pentru Petrică la țară pentru că nu am făcut nimic acolo. Doar la Craiova am făcut, dar acasă, acolo unde am crescut noi, nu. Și nu e frumos, trebuie să facem și acolo, să pomenim la casă, la cimitir la părinți. Vom face pomană mare, cu toată lumea din sat, cu cine mai vine din afară, care i-au fost prieteni. Ne vom întâlni, eu cu nepoata și cu sora mea și vom pune la cale toate cele necesare”, a declarat Maria Tărchilă, pentru Fanatik.

Sora lui Petrică Mâţu Stoian a dezvăluit că de pe lista invitaţilor sunt excluşi Constantin Enceanu şi Doru Gușman, iar Alin Gabriel Matei, copilul ” de suflet” al artistului, n-ar fi în grațiile uneia dintre nepoate.

„Probabil îl vom invita și pe Alin, cel care era băiatul de suflet al lui Petrică, să vedem dacă o convingem pe nepoata, că ei nu prea îi convine. Pe Constantin Enceanu nu îl chemăm, asta e clar, sunt supărată pe el că a vorbit prostii. Pe Doru Gușman să nu îl văd… Ăla face el pomană, știți, e concurență cu pomenile. Face el la Craiova, cu Enceanu, cu Steliana și cu ăia de acolo, acasă la ei”, a mai spus Maria Tarchilă.