Tora Vasilescu, revoltată după ce a primit o factură uriaşă la energia electrică: ‘Nu pot să plătesc, am o pensie de ruşine!’

sursa foto: wowbiz

Tora Vasilescu s-a alăturat şi ea vedetelor care au primit facturi uriaşe la energie electrică. Actriţa ajunsă la vârsta de 71 de ani are, însă, o pensie foarte mică, din care spune că nu poate achita ultima factură la electricitate, potrivit fanatik.ro.

Ultima factură primită de Tora Vasilescu este de 7.000 de lei, iar pensia acesteia nu acoperă nici măcar jumătate din sumă.

„România a fost clădită de strămoșii noștri, de părinții noștri, de noi, de generația mea. Nu e normal să am o pensie atât de mică. Eu nu pot din pensie să plătesc factura, nu există.  Am o pensie de rușine, o pensie de la teatru. E adevărat că m-am pensionat… așa a fost legea pentru mine… la 50 de ani. Erau salariile atât de mici că am zis că fac colaborări. Și într-adevăr, am făcut (…)… și mă bazez pe pensie, 2.350 de lei, de la teatru. O rușine, mi-a venit ultima factură pe două luni 7.000 de lei, 70 de milioane vechi. Nu e normal să plătești din urmă”, a declarat Tora Vasilescu.

Actriţa mai spune că nu este genul de persoană care să consume mult, ci că tot ce a făcut a fost să-și ude grădina: „Eu nu am fost avertizată, mi-am udat grădina, n-am făcut petreceri. Eu ce fac? Nu mai ud gazonul? Nu mai ud florie? Toată bucuria, toată pregătirea pentru anii aceștia a fost grădina asta. Cultiv legumele mele”, a adăugat Tora Vasilescu.