Vedetele Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit

sursa foto: click.ro

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit oficial, a declarat o sursă apropiată lui Lopez pentru CNN. Cuplul s-a căsătorit sâmbătă, în timpul unei „ceremonii intime în Las Vegas”, a spus sursa.
Lopez și-a confirmat nunta din Las Vegas prin intermediul unui newsletter, încheind scrisoarea cu un nou nume: doamna Jennifer Lynn Affleck.

În sfârșit am făcut-o. Iubirea este minunată, este blândă și ne-am dat seama că iubirea este, de asemenea, răbdătoare. Noi am avut răbdare 20 de ani. Acum este exact cum ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat spre Vegas, am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a semna actul de căsătorie.

Ne-am citit propriile jurăminte și ne-am oferit unul celuilalt inelele pe care le vom purta până la sfârșitul vieții. Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar și, într-un final, a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat acum mult timp”, a mărturisit J.Lo fanilor.

Saga de dragoste Bennifer este una care a durat mai bine de 20 de ani.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au întâlnit în 2002 la filmările pentru „Gigli” şi relaţia dintre cele două vedete de la Hollywood a fost urmărită de foarte aproape de paparazzis. Căsătoria lor, prevăzută pentru 2003, a fost amânată, înainte ca ei să anunţe despărţirea în 2004.

Jennifer Lopez a fost deja căsătorită de trei ori. Cu Marc Anthony are gemeni.

Ben Affleck, cunoscut pentru rolurile din „Argo” sau „Gone Girl”, a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii.