Viața incredibilă a Savetei Bogdan: s-a îndrăgostit, din nou, la 76 de ani, după ce a fost înșelată cu 80 de femei

Saveta Bogdan

Apreciata interpretă Saveta Bogdan trăiește una dintre cele mai bune perioade ale vieții ei. A renunțat la fostul iubit, un avocat mult mai tânăr decât ea, pentru că s-a îndrăgostit de un diplomat străin. Și acesta este „tânăr, frumos și deștept”.

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă. Da, am un nou iubit și nu este român. Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun.  Eu sunt de modă veche, nu mă pot apropia așa oricum. Mi-a adus flori destule. Nu aș renunța niciodată la România pentru a-l urma, pentru că am publicul meu care mă iubește, am lumea mea”, a spus cântăreața, citată SpyNews.

Cei doi îndrăgostiți își trăiesc iubirea cu discreție.

„Este un tip foarte deștept și lui i-a plăcut că eu am un diamant pe dinte, mi-a plăcut cum vorbește, cât de frumos”, a mărturisit interpreta de muzică populară.

Saveta Bogdan a mai fost căsătorită de două ori. Motivul celui de-al doilea divorț a fost infidelitatea soțului. Nu orice fel de infidelitate, ci una demnă de Cartea Recordurilor. Artista a descoperit din întâmplare că, de-a lungul căsniciei, a fost înșelată cu 83 de femei.

„Am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a povestit Saveta Bogdan la Antena Stars.