ÎNFIORĂTOR O femeie care alerga lângă Lacul Morii din Bucureşti, omorâtă de o haită de câini

sursa foto: playtech.ro

O femeie care alerga lângă Lacul Morii din Bucureşti, în această dimineaţă, a fost omorâtă de o haită de câini.

„Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Victima se numea Ana Oroș și era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei. La cei 43 de ani ai săi, femeia era pasionată de drumeții, sport și alergat. Participa la maratoane și competiții și făcea parte din Alpin Club Pro-Mont București.

Potrivit apropiaților, Ana Oroș a fost atacată de maidanezi și în 2022, când ar fi ajuns la spital cu multiple mușcături la nivelul capului și membrelor. Se pare că atunci, ea ar fi fost salvată de un grup de bicicliști care au trecut prin zonă.

1 thought on “ÎNFIORĂTOR O femeie care alerga lângă Lacul Morii din Bucureşti, omorâtă de o haită de câini

Comments are closed.