Noi membri în Clubul de Presă

Angajații Etno si Taraf TV, cei mai noi membri ai Clubului de Presă, s-au întâlnit în noul studio din Calea Floreasca cu Marius Huc, unul dintre inițiatorii Clubului de Presa, organizație profesionala care reprezintă interesele patronatelor din media dar și ale jurnaliștilor.

Marius Huc le-a prezentat colegilor de la Etno și Taraf TV ce își propune să realizeze Clubul de Presă și de ce este important să existe unitate în interiorul breslei.

Marius Huc, Clubul de Presă: “De multe ori, opiniile jurnaliștilor diferă. Iar acest lucru este foarte bun. Există presă de dreapta, există presă de stânga… Însă există interese mari, comune care, dacă sunt rezolvate, ar duce la îmbunătățirea mediului de afaceri pe piața media și, implicit, îmbunătățirea activității jurnalistice. Clubul de presă își propune să readucă statutul social al jurnalistului acolo unde trebuie, într-o democrație.”

Două dintre propunerile rezultate din acest dialog se vor implementa în perioada următoare, respectiv adoptarea marcajului de “Membru în Clubul de Presă” în brandingul companiilor membre și identificarea membrilor prin legitimații emise de către organizația profesională.

2 thoughts on “Noi membri în Clubul de Presă

Comments are closed.