Imagini dramatice! Un cutremur a făcut prăpăd în Indonezia. Zeci de morți și sute de răniți

sursa foto: istockphoto

Circa 20 de persoane au murit, iar cel puţin 300 au fost rănite în urma unui seism cu magnitudinea 5,6 care s-a produs luni în provincia Java de Vest din Indonezia, conform unui reprezentant al autorităţilor locale, transmit agenţiile Reuters şi AFP.

Herman Suherman, reprezentant guvernamental din localitatea Cianjur situată în provincia Java de Vest, unde a fost stabilit epicentrul cutremurului, a declarat postului de ştiri MetroTV că aproximativ 20 de persoane au murit într-un spital din regiune. „Din informaţiile pe care le deţin în acest moment, numai în acest spital au murit aproape douăzeci de persoane şi cel puţin 300 primesc îngrijiri medicale”, a spus el, potrivit Agerpres.

„Majoritatea au fracturi după ce au rămas blocate sub dărâmăturile clădirilor”, a declarat Suherman, director administrativ din Cianjur.

Cutremurul s-a produs în provincia Java de Vest, în apropiere de Cianjur, la aproximativ 100 de kilometri de Jakarta, conform Agenţiei de Meteorologie, Climatologie şi Geofizică din Indonezia.

Seismul a avut loc la ora locală 13:21 (06:21 GMT), iar epicentrul a fost localizat la o distanţă de 10 kilometri sud-vest de Cianjur, la o adâncime de 10 kilometri, potrivit agenţiei.