Liderul cecen, mesaj șocant: ‘Războiul este o plăcere!’

sursa foto: gandul.ro

Liderul cecen Ramzan Kadîrov șochează din nou, spunând că „purtarea de războaie este o plăcere”, într-o nouă înregistrare video publicată pe canalul său de Telegram.

„Practic, războiul ar trebui să dureze până când ele ridică toate sancțiunile și își cer scuze, don. Este un război pentru bine, este un război pentru fericirea oamenilor, purtarea de războaie este o plăcere don. Obținem plăcere din asta, don”, a declarat Ramzan Kadîrov.

În încheierea mesajului, Kadîrov îl citează pe Vladimir Putin, care a afirmat că „noi murim ca martiri, dar ei, ucrainenii, doar mor”.

Noul mesaj al liderului cecen a venit după ce duminică el a avertizat că în Ucraina va avea loc în următoarele zile „o operațiune specială adevărată”.

„În următoarele zile veți vedea o operațiune specială adevărată, don, îi veți vedea pe acei șeitani (n.r. spirite rele în credința islamică) fugind, don, nu doar din acele orașe, dar și din Ucraina, don! Ne pregătim, deci, și îi vom face bucuroși pe adevărații patrioți ai Rusiei și fie ca dușmanii noștri să moară, don!” – spune liderul cecen în filmare.

Într-un alt mesaj video înregistrat săptămâna trecută și în care a părut puternic sub influența băuturilor alcoolice, el a acuzat televiziunile rusești de minciuni legate de operațiunile de capturare a orașului Severodonețk.