Vaccinări COVID fictive în România. Mascații intervin

sursa foto: gandul.ro

Poliţiştii Serviciului Economic din cadrul IPJ Bacău, împreună cu luptători pentru acţiuni speciale şi criminalişti, efectuează, joi, percheziţii domiciliare în municipiul Bacău, într-un dosar penal ce vizează infracţiuni de fals informatic, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, privind procesul de vaccinare împotriva COVID-19.

„Din cercetări a reieșit că, în cadrul unei clinici medicale din Bacău, s-ar fi eliberat documente medicale care ar fi atestat rezultate prestabilite ale unor investigații de profil, precum și adeverințe de vaccinare anti COVID-19, în fals”, arată Poliția Bacău.

La percheziții au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care și rețete medicale, semnate, ștampilate și parafate în alb.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, pentru infracțiunile de fals informatic, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.