Adriana Săftoiu, după ce Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securităţii: ‘Fiecare declaraţie să fie reluată. Vom avea extrem de multe surprize’

sursa foto: dcnews.ro

Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţială, a declarat, marţi, la România TV, că și-ar dori să fie reluate declaraţiile pe proprie răspundere de necolaborare cu Securitatea, în contextul în care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit că fostul preşedinte Traian Băsescu a fost colaborator al Securității.

„Personal, sunt uşor surprinsă de tot ceea ce se întâmplă. (…) Haideţi să ne amintim! Dan Voiculescu, înainte de a primi acea decizie a instanţei, a avut de trei ori certificat de bună purtare. Traian Băsescu de două ori, în sensul că nu a fost colaborator.

Eu acum ceea ce mi-aş dori foarte tare ar fi să reia de la capăt această decizie asupra clasei politice de necolaborator. Aş vrea ca fiecare declaraţie pe care a dat-o fiecare pe propria răspundere că nu a fost colaborator cu Securitatea de atunci să fie reluată. Tare îmi e că vom avea extrem de multe surprize!”, a declarat Adriana Săftoiu, în direct la România TV.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.