Ana Maria Prodan ia locul lui Liviu Dragnea în partidul unui fost iubit: M-am pregătit pentru România

După multele scandaluri domestice în care a fost implicată în ultima vreme, impresara Ana Maria Prodan a decis să intre în războiul cel mare, în războiul politic. Pentru asta a ales partidul unui fost iubit, Codrin Ștefănescu, partid al cărui star a fost până nu de mult fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea.  APP speră să dea o lovitură de imagine prin cooptarea Anei Maria Prodan, care va conduce organizația de femei și va lupta pentru drepturile acestora, după cum a declarat:

”Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost aceea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere, le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere, principalele valori ale unei familii adevărate.

O vorbă din bătrâni spune, mai în glumă mai în serios, că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, îi spui planurile tale. Cu toate acestea, Dumnezeu a fost întotdeauna bun și blând cu mine și niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce.

Așa este și cu tot scandalul prin care trec, acum, împreună cu copiii mei.

Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta. Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată.

Fiind membru fondator al Alianței Pentru Patrie și foarte bună prietenă cu Codrin, pe care mama mea l-a susținut în permanență, l-am rugat să îmi permită ca, împreună cu foarte multe femei de afaceri din anturajul meu, femei puternice, de succes, femei cu povești fantastice de viață, care au luptat pentru ele și au forță financiară, și o dau exemplu doar pe neînfricata judecătoare Mariana Vârgă, să mă lase să construiesc în A.P.P. o organizație dedicată apărării drepturilor femeilor din România”, a anunțat impresara pe Instagram.

Ana Maria Prodan și Codrin Ștefănescu au avut o relație de iubire cu mai mulți ani în urmă. S-au despărțit după un an pentru că nu se mai suportau, dar au rămas prieteni, după cum a dezvăluit recent Ștefănescu într-o emisiune la Kanal D.

„Am fost împreună cu Anamaria prin ’90 când eram puști, din 95 până în ’96, ceva de genul ăsta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-sa mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene. Pe vremea aia, ea era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmpla cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf. ”

„Eram frumoși și nebuni”, și-a mai amintit Ștefănescu despre relația cu cea care acum i-a devenit camaradă în lupta politică.