Anunț uriaș din Guvern: ‘Salariul minim va fi mărit din nou’

sursa foto: romaniatv

Salariul minim va fi mărit din nou, după negocieri cu sindicatele şi patronatele, iar România susţine instituirea salariului minim la nivel european, afirmă Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale.

I-a apucat pe usr-iști și falangele lor ong-iste grija de… salariul minim.

Cât au fost la guvernare l-au mărit puțin spre deloc! Ba chiar au transmis instituțiilor europene că se opun introducerii salariului minim la nivel european!

Cât a guvernat PSD a fost mărit mereu salariul minim, iar de când am revenit la guvernare am transmis autorităților UE că susținem instituirea salariului minim la nivel european!

Pe reziștii “grijulii” i-am inviat la întâlniri cu ministrul Muncii și acum două săptămâni și săptămâna trecută! Au refuzat, fiindcă, de fapt, tot ce doreau ei era să facă circ azi în fața Ministerului Muncii, că doar nu credeați că îi interesează de românii care muncesc pe salariul minim și de sărăcia în muncă!

Ei bine azi n-au decât să bată toba, că ministrul nu e în București, iar eu sunt la întâlniri pe alte teme la Guvern!
P.S.: salariul minim o să îl mărim, din nou, tot noi, după negocieri cu sindicatele și patronatele!”, spune Cristian Vasilcoiu, într-o postare pe Facebook.

Aceste precizări vin în contextul protestului organizat de comunitatea Declic, începând cu ora 10:00, la Ministerul Muncii, unde mai mulţi toboşari bat toba sub geamul ministrului Marius Budăi, cu mesajul „Creşteţi salariul minim la un nivel decent, nu cu praful de pe tobă!”.