Câte semnături a strâns AUR pentru demiterea lui Klaus Iohannis? George Simion: ‘Românii nu îl mai vor’

sursa foto: antena3.ro

Preşedintele AUR, George Simion a anunţat, marţi, într-o conferinţă, că a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis din funcția de președinte al României.

„Românii nu îl mai vor pe Klaus Iohannis. Această campanie s-a bucurat de o largă susținere pe străzile localităților din țară. Din păcate, avem o majoritate ticăloasă, aici în Parlament, care refuză să inițieze și să ducă la bun sfârșit voința lor de a-i curma mandatul lui Iohannis. La fel cum nu s-a aplicat referendumul privind cei 300 de parlamentari și alte exerciții de democrație, propunerea noastră către grupurile USR și PSD, aflate atunci în opoziție, nu a fost încununată de succes”, a declarat președintele AUR George Simion.

El afirmă că a reiterat către USR invitația de a depune împreună o moțiune de cenzură și de a demara procedurile pentru demiterea lui Klaus Iohannis, iar USR a refuzat.

„Suntem singurul partid de opoziție. Mulțumesc tuturor voluntarilor care s-au implicat în această campanie. Chiar dacă e vacanță parlamentară, reprezentanții AUR și-au propus să fie prezenți în stradă în lunile iulie și august, pentru a asculta vocea românilor și a găsi soluții la problemele lor”, încheie Simion.