Ciolacu, despre măsurile economice așteptate de români: ‘E pentru prima oară când când Guvernul României și o coaliție vine cu așa ceva’

sursa foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus luni, despre măsurile economice care vor fi anunțate în această seară, că sunt măsuri care „anticipează anumite blocaje viitoare”.

„Crizele, de obicei, nu țin pe viață. Sunt niște crize suprapuse. Important este că se vine în timp real și eficient cu aceste măsuri. Mai mult, veți vedea că sunt niște măsuri care anticipează anumite blocaje viitoare. E pentru prima oară când când Guvernul României și o coaliție vine cu așa ceva”, a spus liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Printre măsurile pregătite se numără acordarea de vouchere populației cu venituri mici, în valoare de 50 de euro, la două luni.

„Am intrat la guvernare și s-a venit cu un prim pachet de măsuri pe zona socială și pe urmă a trebuit, acea ordonanță, să închidem din efectele pe energie, scumpirea prețurilor la energie, iar acum este pentru prima oară când venim cu măsuri pe zona economică țintuite din zona de agricultură, de construcții mai mari decât zona socială. Deci se va crea un echilibru și atunci de aceea nu avem foarte mari emoții în ceea ce privește macroeconomia”, a mai spus Ciolacu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.