Clotilde Armand, după sesizarea instanței: ‘Le demonstrăm cu legea în mână că sunt penibili’

sursa foto: digi24.ro

Clotilde Armand a reacționat după ce prefectul Toni Greblă a sesizat instanța de judecată pentru a solicita anularea deciziilor prin care primarul Sectorului 1 s-a desemnat în funcția de manager de proiect și prin care și-a majorat indemnizația.

„A ieșit prefectul PSD să-și conteste propriul act ca să-l apere pe primarul Diamantelor – cel care a făcut sesizarea împotriva mea la ANI. Unde ați mai pomenit așa ceva?! Bun. Hai să prezentăm niște fapte, să le demonstrăm cu legea în mână că sunt penibili. Public aici un document pentru a spulbera toate acuzațiile nefondate pe care le-ați auzit în ultimele zile despre mine făcute de diverși actori politici”, scrie pe Facebook Clotilde Armande.

Ea a publicat Dispoziția 715/18 februarie 2022 prin care preia direct coordonarea proiectului de prevenire a corupției în Primăria Sectorului 1, avizată pentru legalitate, pe 8 martie 2022, de fostul prefect al Capitalei.

„Cu alte cuvinte, reprezentantul în teritoriu al Guvernului PSD-PNL nu a găsit nimic în neregulă ca eu, primarul Sectorului 1, să conduc un proiect din fonduri europene și nu a contestat dispoziția în instanță. , se arată în răspunsul Instituției Prefectului. Acesta este doar unul dintre documentele oficiale pe care le dețin și cu ajutorul cărora voi demonstra că toată această hărțuire este un scenariu prost scris de către cei care vor ca banii Sectorului 1 să revină la firmele de partid. Este o dovadă clară că PNL și PSD au intrat în campania electorală cu ajutorul presei aservite și a instituțiilor publice pe care le controlează. Totul cu un singur scop: remufarea la resursele financiare ale bugetului local. Dragi liberali și social-democrați, vă anunț că nu voi ceda acestor presiuni și voi continua reforma pe care am început-o pentru a scoate corupția din administrația locală a Sectorului 1”, încheie edilul Sectorului 1.

Prefectul Municipiului București, Toni Greblă, a sesizat instanța de judecată, solicitând anularea celor cinci dispoziții prin care Primarul Sectorului 1 s-a desemnat în funcția de manager de proiect și prin care și-a majorat indemnizația lunară cu până la 30%.