Florin Cîțu, atac dur la adresa lui Nicolae Ciucă: ‘După ce am plecat eu de la partid, nicio măsură nu s-a mai discutat în partid, ceea ce e bizar’

sursa foto: digi24.ro

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a declarat, marţi, la Profit News TV, că după ce a plecat el de la partid nicio măsură nu s-a mai discutat în partid, lansând un atac la adresa lui Nicolae Ciucă, fără să îi rostească numele. Cât despre majorarea salariilor bugetarilor, Cîţu a precizat că este datoria Ministrului de Finanţe să spună care e sursa de finanţare pentru majorările de salarii şi a menţionat că aşteaptă că PNL să vină cu o soluţie şi pentru mediul privat.

„Este datoria Ministrului de Finanţe să ne spună care este impactul şi sursa de finanţare. Ca membru PNL, pot să vă spun că nu s-a discutat această măsură în interiorul PNL, este o măsură care a fost luată de coaliţie, înţeleg, şi s-a mers mai departe. Nu s-a mai discutat, după ce am plecat eu de la partid nicio măsură nu s-a mai discutat în partid, ceea ce e bizar”, a precizat Cîţu, arătând că Statutul partidului spune foarte clar că măsurile care nu sunt în programul de guvernare, trebuie discutate în PNL.