Florin Cîțu, atac dur la adresa PSD: ‘Această coaliţie nu e naturală’. Ce spune despre relația cu Klaus Iohannis

sursa foto: Florin Citu/ Facebook

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a declarat, luni, la DigiFM, despre coaliţia PNL-PSD, că pentru el, această coaliţie nu e naturală şi că nu crede faptul că, după ce a venit la guvernare în 2019 şi a corectat trei ani de măsuri total anti-economice şi anti-români, pot acum să stăm la masă cu aceiaşi oameni şi să creadă că nu vor fi la fel.

„Nu cred că, după ce am venit la guvernare în 2019 şi am corectat trei ani de măsuri total anti-economice şi anti-români, putem acum să stăm la masă cu aceiaşi oameni şi să credem că nu vor fi la fel, şi deja am câteva exemple că mergem în aceeaşi direcţie, dar este o decizie a conducerii PNL, sunt sigur că îşi vor asuma rezultatele, la final, pentru că aşa se face. Eu am considerat că nu pot să fiu în această coaliţie cu PSD-ul, pentru că mi se părea că orice măsură venea dinspre PNL nu era susţinută”, a declarat fostul lider PNL.

Întrebat care este relaţia sa acum cu preşedintele Klaus Iohannis, Florin Cîţu a spus: „O relaţie foarte bună. Întotdeauna a fost o relaţie foarte bună, ştiţi foarte bine că există un parteneriat între PNL şi preşedintele Klaus Iohannis, şi acela nu este pe persoană fizică ci al PNL”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.