Fostul premier Viorica Dăncilă, invitată luni, de la ora 20.00, la Etno TV

sursa foto: antena3

Fostul premier Viorica Dăncilă va fi prezentă luni, de la ora 20.00, la „Subiectul zilei” de la Etno TV. Este prima apariţie publică a Vioricăi Dăncilă după ce a decis să se întoarcă în politică.

Fostul premier va răspunde la întrebări precum: Care este motivul pentru această reîntoarcere surprinzătoare? De ce a renunţat fostul premier la funcţia de la Banca Naţională? Va reuşi să schimbe ceva în politica din România?

Fostul preşedinte al PSD şi-a anunţat marţi plecarea din formaţiunea politică, după 26 de ani.

„Cred că mulţi dintre d-vs v-aţi întrebat dacă mai există o şansă ca România să ne aparţină. Mi-am pus şi eu, de nenumărate ori, această întrebare, şi da, cred cu convingere că acest lucru se poate realiza. Cum? Doar dacă fiecare dintre noi luăm decizii radicale. Eu am luat acum această decizie. După 26 de ani de carieră politică în PSD, m-am hotărât să o iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formaţiuni politice noi. Partidul Naţiune Oameni Împreuna”(NOI). Un partid tânăr, cu oameni tineri, dar valoroşi, oameni care au decis să nu mai stea deoparte”, a scris, marţi, pe Facebook, Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.