Gabriela Firea, anunț pentru tinerii din România: ‘Documentul strategic cuprinde peste 630 de măsuri’

sursa foto: digi24

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, anunță că Strategia pentru Tineret 2022-2027 va fi aprobată în această toamnă.

„Noutăți despre Strategia Națională pentru Tineret. Au avut loc primele discuții cu tinerii pe baza planului de acțiuni pentru următorii cinci ani. Documentul strategic cuprinde peste 630 de măsuri pentru tineretul din România!
Timp de două zile, specialiștii din minister, Secretariatul General al Guvernului, Banca Mondială și reprezentanți ai principalelor organizații de tineret au analizat punct cu punct prevederile propuse pentru Strategia Națională pentru Tineret 2022-2027. Forma finală va fi agreată în următoarele zile și apoi va ajunge în dezbaterea grupului de lucru interministerial.
 Intrăm astfel în linie dreaptă și facem pași importanți pentru aprobarea acestui document strategic esențial pentru dezvoltarea politicilor pentru tineret. Potrivit calendarului, în această toamnă Strategia pentru Tineret va fi aprobată!
Realizarea, dezbaterea și aprobare strategiei, imediat după adoptarea Legii Tinerilor, reprezintă alte realizări majore în acest domeniu ale ministerului și coaliției de guvernământ, cu sprijinul organizațiilor care militează pentru drepturile tinerilor din România”, scrie Firea pe Facebook.