Liderul AUR, spovedanie în direct: tata e alcoolist, unchiul soției e homosexual

George și Ilinca Simion

sursa foto: Facebook

După ce multă vreme a refuzat să vorbească despre familia sa, liderul AUR, George Simion, a făcut, aseară, declarații surprinzătoare, la România TV. El a recunoscut că tatăl său este alcoolic, iar unchiul soției sale este homosexual, subliniind că e mai bine așa decât să fi fost securiști sau nomenclaturiști.

”S-au aruncat atâtea mizerii asupra mea, acum și asupra Ilincăi. Nu au găsit nimic la Ilinca. Acum care e problema, că unchiul ei e homosexual? Și eu ce trebuia să fac, să-mi găsesc altă mireasă? Unii oameni au și alte înclinații, ce să fac eu, ce treabă am eu cu ce fac oamenii la ei acasă?

Acum o să zică de tata că e alcoolist, că a dat în patima băuturii, după ce a fost concediat. Asta s-a întâmplat după ce au venit francezii la BRD și a fost concediat. Mă definește asta pe mine ca persoană? Chiar așa, am ajuns să ne luăm de unchi, de părinți? Mă bucur că nu sunt securiști, nomenclaturiști.

Noi venim din familii normale, cu probleme, din rândul poporului. Țin minte în anii 90 ca am economisit o luna ca să mergem la McDonalds și nu am mers toată familia, a mers doar tata cu noi, nu și mama”, a mai spus George Simion.

Potrivit impact.ro, tatăl lui George Simion ar fi fost condamnat penal pentru că ar fi bătut 5 polițiști, la interval de câteva luni. Prima sa altercație cu polițiștii ar fi avut loc într-un bar ai cărui angajați refuzaseră să-i mai vândă alcool pentru că era deja într-o stare de ebrietate avansată.

În aceeași intervenție televizată, liderul AUR s-a plâns că adversarii politici îi caută constant nod în papură, că au încercat să-i strice nunta și că ANAF a controlat până și atelierul de croitorie unde și-au făcut hainele el și soția.