Lucian Bode anunță că nu poate participa la ‘Ora Guvernului’

sursa foto: digifm

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat, luni, conducerea Camerei Deputaţilor că nu poate participa la şedinţa de plen la Ora Guvernului.

„Vă adresez rugămintea ca această solicitare să fie reanalizată, având în vedere că începând cu ora 16,00 se va afla în desfăşurare o altă activitate la care voi fi prezent, cele două activităţi suprapunându-se, fapt ce nu îmi permite să dau curs solicitării respective. Vreau să amintesc faptul că structurile MAI au răspuns pozitiv solicitărilor formulate de către parlamentari şi cu alte ocazii, manifestând în continuare aceeaşi deschidere spre un dialog constructiv pe problematici de maxim interes pentru cetăţeni”, se arată în adresa transmisă de Lucian Bode membrilor Biroului permanent, potrivit AGERPRES.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost invitat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora Guvernului”, la solicitarea grupului parlamentar AUR.

Dezbaterea politică, programată de la ora 17,30, cerută de AUR, avea tema: „Calitatea deţinută de domnul secretar de stat Raed Arafat în cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.