Marcel Ciolacu atacă guvernarea de dreapta: ‘Anumiți miniștri ar trebui să răspundă de ce nu în PNRR nu avem prins niciun metru de irigații’

sursa foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni că sunt căutate soluții pentru urgentarea sistemului de irigații. Liderul PSD a anunţat că va avea o întâlnire cu premierul şi ministrul Agriculturii pe tema ajutorului pentru fermierii afectaţi de secetă.

„Am văzut cu toții că în zonele unde sunt irigații nu este problemă de secetă. Anumiți miniștri care au fost în acea faimoasă guvernare de dreapta ar trebui să răspundă de ce nu în PNRR nu avem prins niciun metru de irigații”, acuză Ciolacu.

Acesta a precizat că miniștii Marcel Boloș și Petre Daea caută soluții pentru asigurarea unui sistem de irigații acolo unde irigațiile pot fi realizate.

„.Încercăm acum cu domnul ministru Boloș și cu domnul ministru Daea să prindem acestea la renegocierea PNRR și nu numai. Căutăm soluții și din fonduri de la bugetul statului ca să urgentăm acest sistem de irigații mult discutat. (…) Vedeți ce diferență mare, când eram în Opoziție și spuneam că e o catastrofă tot ce s-a negociat pe această zonă în PNRR, în agricultură? Toată lumea ridica din umeri și părea că totul este perfect. După numai un an de zile, ni s-a dat dreptate la absolut toate capitolele”, a mai spus președintele PSD.