Marcel Ciolacu: ‘Creşterea economică nu se vede în buzunarele românilor. Vom veni cât de curând cu al treilea pachet social’

sursa foto: antena3

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat joi, la România Tv, că deși România înregistrează cea mai mare creştere economică la nivel european, ea nu se resimte în nivelul de trai al populaţiei. În acest context, Ciolacu a susţinut că în mod „categoric Guvernul va trebui să vină cu un al treilea pachet social, în baza căruia creşterea economică să se resimtă şi în nivelul de trai al populaţiei”.

„Ştiţi foarte bine că de când am intrat la guvernare am venit cu un pachet social în ianuarie, acum venim cu acest pachet, Sprijin pentru România, din care 60% a fost în direcţia economică, cum este şi corect şi vedem creşterea economică cea mai mare din Europa. Cu alte cuvinte, Guvernul a luat deciziile cele mai bune în contextul actual. Că această creştere economică nu se regăseşte în buzunarele oamenilor, este cu totul altceva şi nu pe toate palierele economice şi cu alte cuvinte, din nou Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile, această luptă, mai ales a celor cu venituri mici şi clasa medie, această luptă cu creşterea preţurilor”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi seară, la România Tv.